INGLIZ TILIDAGI “KAYFIYAT”NI IFODALOVCHI FRAZEOLOGIK BIRLIKLARNING STRUKTURAL-SEMANTIK QIYOSIY TAHLILI - Nigorabegim Nematilloyevna, Xayrulloyeva; Gulasal Jahonovna, Nurulloyeva (International Journal of Formal Education, 2024)
Ushbu maqola kayfiyatni ifodalovchi frazeologik birliklar va ularning tarkibiy va semantik taqqoslashlariga bag'ishlangan. Bu yerda frazeologik birliklarning bunday guruhlarini tarjima qilishda ko‘plab olimlarning tarjima mavzusi va muammolari bo‘yicha ilmiy munozaralarini ham uchratish mumkin.